SZILIKON NŐI MELLBIMBÓ ASPIRATOR

A Haakaa szilikon női mellbimbó aspirator szabadalmaztatott kialakításúak.

Ha olyan anyuka vagy, aki a lapos vagy befelé forduló mellbimbók miatt nehézségekbe ütközik a szoptatás során, a szilikon szilikon női mellbimbó aspirator lehetnek a megoldás számodra.

A Haakaa szilikon női mellbimbó aspirator 100%-ban nem mérgező szilikonból készülnek, és úgy tervezték őket, hogy szívással óvatosan húzzák ki a mellbimbót. Egyszerűen helyezd a bimbóra szoptatás előtt, és nyomd le a kiemelő tetejét, hogy szívást hozz létre. A szívás gyengéden kihúzza a bimbót, megkönnyítve ezzel a mellre tapadást!

Az anyák bimbói sokféle formájúak és méretűek lehetnek, és bár sok bimbó kifelé áll, megkönnyítve ezzel a mellre tapadást, számos nőnek lapos vagy befelé forduló bimbója van, akiknek egy kis segítségre van szükségük. Ha a babád nehezen tud tapadni egy lapos vagy befelé forduló bimbóra, a szilikon női mellbimbó aspirator tökéletes megoldást nyújtanak!

MEGJEGYZÉS: Az eredmények nem állandóak, és minden etetés előtt meg kell ismételni a használatot. A szilikon női mellbimbó aspiratorel kell távolítani a bimbóról etetés előtt.

  • 100% élelmiszer minőségű szilikonból készült.
  • Segít a babának a mellre való rátapadásban.
  • Negatív nyomás segítségével kihúzza a lapos vagy becsípődött mellbimbókat.
  • Fájdalommentes és nagyon könnyen használható – egyszerűen nyomja össze a tetejét és helyezze a mellbimbóra szoptatás előtt.
  • Az állítható szilikon kupolával beállíthatja a szívási szintet.
  • A mellbimbóhoz hasonló méretű, és könnyen elrejthető a melltartó alá a kényelmes és rendszeres használat érdekében.
  • Mikrohullámú sütőben, forró vízben és sterilizátorban is biztonságosan használható.
  • Tartalmaz egy pár mellbimbószívót és egy védő tárolóedényt.
  • BPA-, PVC- és ftalátmentes.

Minden használat előtt és után tisztítsa meg. Bár mosogatógépben mosható, javasoljuk a termék kézi mosását meleg, szappanos vízben, majd alapos öblítést és szárítást.  Sterilizáláshoz használjon gőzsterilizálót vagy forralja vízben 2-3 percig. Ne használjon fehérítő alapú tisztítószereket vagy sterilizáló tablettákat a termék tisztításához. Ne használjon UV-sterilizálót a termék tisztításához, mivel ez befolyásolhatja a termék élettartamát.

◎Az aspirator el kell távolítani a mellbimbóról, mielőtt a csecsemőt a mellre helyezné.

◎Az eredmények nem tartósak, és minden etetés előtt meg kell ismételni.

◎Rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát. Cserélje ki, ha a termék a sérülés jeleit mutatja.

◎ Ne tárolja éles tárgyak közelében.

◎A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot szabad használni. A kemény szerek károsíthatják a felületet.

◎Ez a termék apró részecskéket tartalmaz, amelyek fulladásveszélyt jelenthetnek, ha a gyermekek nincsenek szülői felügyelet alatt.

◎Ez a termék nem játék. Ne használja ezt a terméket a rendeltetésétől eltérő célra.

◎ Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt.