HAAKAA SZILIKON TEJGYŰJTŐ KAGYLÓ – KATICABOGÁR 75 ml

A Haakaa katicabogár szilikon mellszívó tökéletes alternatívája a mellpárnáknak a szoptatás alatt, minden olyan anyuka számára, aki a tej felszívása helyett minden csepp tejet meg akar menteni.

Az egyrészes kialakítás szívással rögzül a mellhez, és biztonságosan és diszkréten illeszkedik a melltartóba. A kagyló könnyű és finom, így biztonságosan a helyén marad beszívva. Mivel nem okoz plusz tejképződést, ideális azoknak az anyukáknak, akiknek szoptatás közben szivárog a tej a mellükből, és szeretnének tejet takarékoskodni anélkül, hogy növelnék a tej mennyiségét.

A kagyló szoptatás közben a másik oldalon is viselheti, hogy felfogja a kiszivárgó tejet, vagy a melltartójában mindkét mellén viselheti, miközben folytatja a napját. Teljesen hordozható, és alján kis lábakkal rendelkezik, amelyek bármilyen sima felületen egyenesen állnak, és használat után megakadályozzák a kiömlést.

Ha végzett a tejgyűjtéssel, nyissa ki a tetején lévő dugót, és öntse a tejet biztonságosan egy tartályba vagy palackba.

  • Kíméletes vákuummal rögzítse a mellhez, így a helyén marad a melltartóban.
  • Puha, 100%-os orvosi minőségű szilikonból készült
  • Egy darabból álló kialakítás, ahol nincsenek illesztések, repedések vagy élek, amelyek csapdába ejthetnék a baktériumokat.
  • Az alján lévő kis lábak lehetővé teszik, hogy a katicabogár egyenesen álljon a sima felületeken.
  • Nincs szükség kábelekre vagy elemekre.
  • Könnyű karbantartás – a sterilizáláshoz csak fel kell forralni.
  • BPA-, PVC- és ftalátmentes.

Minden használat után tisztítsa meg. Sterilizálja a Haakaa katicabogár szilikon tejgyűjtőt bármilyen gőzsterilizáló rendszerrel vagy 2-3 percig vízben forralva. Sterilizáláskor ellenőrizze, hogy a tetején lévő dugó nyitva legyen, hogy elkerülje a szilikon deformálódását. Ne használjon fehérítőt vagy sterilizáló tablettát a termék tisztításához. Ne használjon UV-sterilizálót a termék tisztításához, mivel az befolyásolhatja a termék élettartamát.

◎ Rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát. Cserélje ki, ha a termék sérülés jeleit mutatja.

◎ Ne tárolja éles tárgyak közelében.

◎A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon. Durva

  tisztítószerek megkarcolhatják a felületet.

◎Ez a termék nem játék. Ne használja más célra.

◎ Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt.

A vakuum nagyon enyhe, és csak abban segít, hogy a katicabogár a melltartóban maradjon. Csak az a tej fog összegyűlni, amely egyébként a mellpárnákba szivárogna. Nem fog extra tejet kinyomni.

Győződjön meg róla, hogy ismeri az anyatej biztonságos tárolására vonatkozó irányelveket, és rendszeresen ürítse ki a katicabogarat, hogy az anyatejet ezen ajánlásoknak megfelelően tárolja.