BABA SZILIKON UJJ FOGKEFE SZETT

Tartalom:

  • 1 x Szilikon ujjfogkefe – S
  • 1 x Szilikon ujjfogkefe – L
  • 1 x PP tárolódoboz

Kezdd el a kicsid szájhigiéniai szokásainak kialakítását a Haakaa ujjra húzható fogkefével! Különösen arra terveztük, hogy már fiatal kortól pozitív és fontos fogászati higiéniai szokásokat alakítson ki gyermekedben.

A fogkefénk 100%-ban szuper puha szilikonból készült, és segít hozzászoktatni gyermekedet a fogak és ínyek tisztításának érzéséhez, így a fogmosás szórakoztató és elengedhetetlen részévé válik a mindennapi életnek. Két különböző felülettel rendelkezik – puha sörtékkel és keményebb szilikon dudorokkal – hogy több lehetőséget biztosítson az új fogak és érzékeny ínyek tisztítására és megnyugtatására.

  • A puha szilikon fogkefék segítenek a kis fogak és a száj gyengéd tisztításában.
  • Kényelmesen illeszkedik a mutatóujjra – két méret közül választhat.
  • Az egyes ujjfogkefék hátulján található kiemelkedések segítenek a baba ínyének masszírozásában és a nyelv gyengéd tisztításában.
  • Egy darabból készült, nincsenek illesztések, repedések vagy élek, amelyek csapdába ejthetnék a baktériumokat.
  • 100%-ban élelmiszeripari minőségű szilikonból készült.
  • BPA, PVC és ftalátmentes.

Minden használat előtt és után tisztítsa meg. Bár mosogatógépben mosható, javasoljuk a termék kézi mosását meleg, szappanos vízben, majd alapos öblítést és szárítást.  Sterilizáláshoz használjon gőzsterilizálót vagy forralja vízben 2-3 percig. Ne használjon fehérítő alapú termékeket a termék tisztításához. Javasoljuk, hogy 3-4 havonta cserélje ki gyermeke fogkeféjét.

Cserélje ki, ha a termék bármilyen sérülést mutat. Kerülje az éles tárgyak használatát. A kemény szerek károsíthatják a felületet. Ez a termék nem játék. Ne használja a terméket a rendeltetésszerű használaton kívül másra. Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt. Felnőtt felügyelete mellett kell használni.

① Válassza ki, hogy az ujjkefe melyik mérete illeszkedik jobban a mutatóujjához.

② Használat előtt sterilizálja az ujjfogkefét.

③ Helyezze a fogkefét az ujjára, áztassa meleg vízbe, és kenje be a fogkeféket bababiztos fogkrémmel.

④ Helyezze az ujját a baba szájába, óvatosan súrolja a fogat és az ínyt a fogkefével, amíg azok tiszták nem lesznek.