MELL MASSZÍROZÓ

A mellmasszázs előnyei

A Haakaa mellmasszírozó tökéletes hordozható tartozék minden szoptató vagy pumpáló anyuka számára. Javítja a tejáramlást, gyorsabb expressziót és a mell gyors és hatékony kiürülését teszi lehetővé. Nagyszerű egészségügyi előnyei is vannak, mint például az eltömődött csatornák feloldása a masztitisz megelőzése érdekében, valamint a fájó és érzékeny mellek enyhítése.

Nincs nagyobb kötelék annál, mint amit egy anya szoptatás közben érez maga és gyermeke között. Azért hoztuk létre a Haakaa mellmasszírozót, hogy megadjuk Önnek a szabadságot, hogy ne kelljen tovább aggódnia a szoptatási problémák miatt, hanem inkább arra koncentrálhasson, hogy csodálatos élményben legyen része újszülöttjével.

A Haakaa mellmasszírozó tökéletes eszköz az egészséges tejáramlás elősegítésére, és számos előnnyel jár a szoptatás megkönnyítése érdekében, többek között:

 • A tejáramlás javítása
 • A gyorsabb tejleadás elősegítése
 • A tej mennyiségének növelése
 • A duzzadt és érzékeny mellek enyhítése.
 • Az eltömődött csatornák felszabadítása
 • A tőgygyulladás és egyéb tünetek megelőzése

Mikor használja a Haakaa mellmasszírozót?

Az Ön Haakaa mellmasszírozója többfunkciós, és úgy tervezték, hogy a szoptatás teljes időtartama alatt használható legyen. Használhatja:

 • A tejtermelés megkezdésekor jelentkező fájdalom és kellemetlenségek enyhítésére.
 • A mell puhítására a szoptatás előtt, hogy javítsa a rögzülést és elősegítse a leeresztést.
 • A tej áramlásának javítására szoptatás vagy pumpás expresszálás közben.
 • Az eltömődött csatornák feloldása a mellgyulladás megelőzésére és az érzékeny és duzzadt mellek megnyugtatására.
 • A fárasztó és időigényes kézzel történő összenyomási technikák helyettesítésére.

Kezdje a szoptatás útját a helyes úton!

Enyhítse a kellemetlenségeket

A Haakaa mellmasszírozó széles peremének gyengéd használatával enyhítheti az érzékeny és duzzadt mellek fájdalmát és kellemetlenségeit.

Javítsa az áramlást

Stimulálja melleit a Haakaa mellmasszírozó peremével, hogy serkentse a leeresztést és biztosítsa a tej egyenletes áramlását.

Oldja fel az eltömődött csatornákat

A Haakaa mellmasszírozó hegyes hegyével mélyebben hatoljon be a mellszövetbe, hogy feloldja az eltömődött csatornákat és megelőzze a mellgyulladást.

Csatlakoztassa az USB töltőcsatlakozót a számítógép USB-portjába vagy bármely más 5 V-os USB-portba, az egyenáramú töltőcsatlakozót pedig egy egyenáramú töltőaljzatba. Amikor a masszírozó töltődik, a LED lámpa pirosan fog világítani. Körülbelül 2,5 óra elteltével a LED zöldre vált, jelezve, hogy a masszírozó teljesen feltöltődött és használatra kész.

A masszírozó aktiválásához tartsa erősen lenyomva a bekapcsológombot. A LED kék színnel villogni fog, és a rezgés megkezdődik. Nyomja meg újra a bekapcsológombot a 7 különböző rezgési mód közötti lapozáshoz. A LED minden egyes alkalommal villogni fog, amikor a rezgési mód változik. A masszírozó kikapcsolásához tartsa erősen lenyomva a bekapcsológombot 3 másodpercig.

Ne használja ezt a terméket a rendeltetésétől eltérő célra. Hagyja abba a használatát, és cserélje ki a terméket, ha az sérülés jeleit mutatja. Ne használjon masszázsolajat vagy kézkrémet ezzel a termékkel egyidejűleg. Kérjük, hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához, ha a használat során bármilyen kellemetlenséget tapasztal.

Ha a készüléket hosszabb ideig tárolva hagyja, az akkumulátor alacsony töltöttségi állapotba kerülhet. A készülék újbóli használatához töltse fel a készüléket egy hálózati adapterrel legalább 20 percig. Ha hosszabb ideig kell tárolnia a készüléket, győződjön meg róla, hogy a készüléket részben feltöltötték, mielőtt elrakja.