KOMPRESSZIÓS MELLPÁRNÁK – RÓZSASZÍN

Tartalmaz:

2 x Kompressziós párna hűtéshez vagy melegítéshez – piros/szürke

2 x Pamut huzat

1 x Hordozható tárolótáska

Segítsen enyhíteni a szoptatással járó kellemetlenségeket a Haakaa szoptatós kompressziós párnákkal, amelyek fűtéssel vagy hűtéssel rendelkeznek. Ezek a párnák elég sokoldalúak ahhoz, hogy fűtött vagy hűtött állapotban használhassa őket – ami Önnek a legjobban megfelel! És a sokoldalúság nem áll meg itt – használhatja őket a tejfolyás vagy az eltömődött csatornák segítésére, illetve a masztitisz, a túlságosan duzzadt mellek vagy a sérült mellbimbókkal járó fájdalom és duzzanat enyhítésére is. Minden párna puha, organikus pamutból készült huzatot tartalmaz, amely védőréteget képez a párna és a bőr között, valamint egy praktikus hordtáskát a tároláshoz. Minden formájú és méretű mellhez alkalmasak.

  • A szoptatással járó fájdalom és kellemetlenségek enyhítése érdekében a kompressziós párnák fűthetők vagy hűthetők.
  • Segítenek a tejáramlásban, az eltömődött csatornákban és az általános kellemetlenségekben.
  • Segítenek enyhíteni a masztitiszből, a túlságosan megduzzadt mellekből és a mellbimbó sérüléséből eredő fájdalmat és duzzanatot.
  • A puha, természetes színű, 100% organikus pamutból készült huzatok hatékony, mégis gyengéd hővédelmet nyújtanak a gélpárnák és az Ön bőre között.
  • Hordtáska a könnyű tárolás és szállítás érdekében.
  • BPA- és ftalátmentes.

Tisztítsa meg a kompressziós párnákat rendszeresen meleg szappanos vízben, vagy törölje át őket tiszta, nedves ruhával. A pamut huzatokat minden használat után kézzel, meleg szappanos vízzel vagy mosógépben, hideg, kímélő programon mossa ki. Hagyja megszáradni.

A párnákat lehűtheti, lefagyaszthatja vagy felmelegítheti. Egyszerre legfeljebb 20 percig használjuk. Használat előtt mindig ellenőrizze a párna hőmérsékletét.

Hűtve:

Használat előtt legalább egy órán keresztül hűtse le őket. Minden egyes betétet helyezzen pamutborítóba, mielőtt a bőrre helyezné.

Fagyasztva:

Használat előtt legalább egy órán át tartsa a fagyasztóban. Miután megfagyott, helyezzen minden egyes betétet egy pamutborítóba, mielőtt a bőrre helyezné. A fagyasztott párnákat ne helyezze közvetlenül a bőrre, mert fagyási sérüléseket okozhatnak.

Felmelegített párnák:

A párnákat 3-5 percre óvatosan forró vízbe merítve javasoljuk felmelegíteni. Ne használjon forró vizet. A párnák eltávolítása előtt engedje le a vizet. Miután felmelegítette, óvatosan kezelje a párnákat, és minden egyes párnát helyezzen pamutborítóba, mielőtt a bőrre helyezné. A felmelegített párnákat ne helyezze közvetlenül a bőrre, mert égési sérüléseket okozhatnak.

Mikrohullámú sütő módszer:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a mikrohullámú sütőben történő melegítés egyenlőtlen hőeloszlást okozhat. Helyezze a párnákat egy tiszta, száraz tányérra a mikrohullámú sütőbe 20 másodpercre, majd szükség szerint öt másodperces lépésekben. Minden egyes melegítési lépés után vegye ki a párnát, és minden oldalról nyomja össze, hogy a gél jól összekeveredjen – a melegítés elszigetelt forró pontokat okozhat, amelyek a gél szivárgását okozhatják. Ügyeljen arra, hogy a párna forgatás közben ne érjen a mikrohullámú sütő falához vagy mennyezetéhez. A mikrohullámú forgótányérnak a teljes fűtési ciklus alatt forognia kell. Miután felmelegítette, óvatosan kezelje a párnákat, és minden egyes párnát helyezzen pamutborítóba, mielőtt a bőrre helyezné. Ne helyezze a felmelegített párnákat közvetlenül a bőrre, mert égési sérüléseket okozhat.

Nem alkalmas 700 W feletti mikrohullámú sütőkben való használatra.

Ellenőrizze rendszeresen a termék állapotát. Cserélje ki, ha a termék sérülés jeleit mutatja. Tartsa távol az éles tárgyaktól. A párnák tisztításához csak puha kefét vagy puha szivacsot használjon. A durva háztartási tisztítószerek megkarcolhatják a felületet. Ne használja ezt a terméket a rendeltetésszerű használaton kívül másra. Soha ne nyomja vagy rázza erősen a párnákat. Ne nyissa ki és ne lyukassza ki a párnákat. Ha a párnák szivárognak, azonnal távolítsa el őket. Kizárólag külső használatra, ne nyelje le. Ne alkalmazza érzékeny bőrön vagy nyílt sebeken. Ne aludjon el a párnák használatával. Ha a gél szemmel vagy bőrrel érintkezik, alaposan öblítse le meleg vízzel. Súlyos, hosszan tartó vagy krónikus fájdalom esetén forduljon orvoshoz. Ez a termék nem játék – gyermekek és állatok elől elzárva tartandó.

MEGJEGYZÉS: Ha a párnák túl melegek vagy túl hidegek az Ön kényelméhez, tekerje be őket egy plusz szövetrétegbe, például egy törölközőbe..