SZILIKON MELL MODELL LAKTÁCIÓ DEMONSTRÁLÁSHOZ

A szilikon szoptatási bemutató mell model értékes forrás a szoptatási és mellápolási készségek bemutatásához egy teljesen működőképes műmellen. Ez a demonstrációs mell modell folyadékkal tölthető fel a speciális szoptatási termékek, például mellszívók, tejgyűjtők, mellbimbóvédő és mellmasszírozó eszközök bemutatásához.

A levehető szívóalap szilárdan rögzíti a szilikonmellet bármilyen sima, függőleges felülethez, és a felületről eltávolítható a könnyű gyakorlati bemutatókhoz! Emellett a porálló bevonat biztosítja, hogy a mellbimbó és az areola tiszta és higiénikus maradjon a használat során, a bemutató mell model pedig a könnyű tisztítás és ápolás érdekében szétszerelhető.

  • Folyadékkal tölthető, hogy könnyen láthassa a különböző laktációs termékek hatásait!
  • A levehető tapadókorong lehetővé teszi, hogy a szilikon mellet sima függőleges felületekre rögzítse, vagy használja a fogantyút a gyakorlati bemutatóhoz!
  • A porálló bevonat tisztán tartja a mellbimbót és az areolát használat közben.
  • Jelzett mennyiségek a szilikon mell belsejében.
  • A mellbimbón és a dugón lévő patentok megőrzik a mell alakját bemutatás közben.
  • Puha és tartós, élelmiszeripari minőségű szilikonból készült.
  • Szétszerelhető a könnyű tisztítás és ápolás érdekében.
  • BPA, PVC és ftalátmentes.

Minden használat után engedje le a folyadékot a szilikon mellről, alaposan tisztítsa meg meleg szappanos vízzel, öblítse le és jól szárítsa meg. A szilikonmell patentjai és sarkai kis, puha sörtéjű csőkefével tisztíthatók. Ha a szilikonmellet hosszabb ideig nem használja, mossa és szárítsa meg jól, majd tárolja a csomagolásában, hogy tisztán tartsa.

Ellenőrizze rendszeresen a termék állapotát. Cserélje ki a terméket, ha az sérülés jeleit mutatja. Ne tárolja éles tárgyak közelében. A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon, mivel a kemény szivacsok megkarcolhatják a felületet. Ez a termék nem játék. Ne használja ezt a terméket a rendeltetésszerű használaton kívül másra. Csak felnőtteknek. Gyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja, és kerülje a közvetlen napfényt. Az előadások közötti áramlási sebességek az extrudálás módjától, a laktációs terméktől és a felhasznált folyadék hőmérsékletétől és koncentrációjától függően változhatnak. A bemutatók elvégzésekor az anyatejhez hasonló folyadék használatát javasoljuk. A bemutatók előtt óvatosan nyomja össze a mellbimbót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lyuk tiszta és a folyadék át tudjon jutni rajta. Használat előtt mindig győződjön meg arról, hogy minden rész helyesen van-e elhelyezve.

(1) Csatlakoztassa a szívóalapot az alsó fedélhez.

(2) Öntse a folyadékot a mell külső részének közepébe, ügyelve arra, hogy ne töltse a felső mérőjelen túl.

(3) Nyomja szorosan a dugót a nyílásba.

(4) Nyomja egymásba a külső mellet és az alsó fedelet, és csavarja el, hogy megszorítsa.

(5) A kényelmes bemutatás érdekében tartsa a fogantyút vagy szívja a szilikonmellet egy sima, sima felületre.

(6) Mutasson be speciális szoptatási termékeket, például mellszívókat.

(7) Mutassa be a szoptatási készségeket, a mell ápolását és a kézzel történő kifejezést.

(8) Használaton kívül takarja le a szilikonmellet porvédővel.

Megjegyzés: A térfogatméretek hozzávetőlegesek, és csak általános referenciaként használhatók. Ez a termék nem orvostechnikai eszköz, és csak oktatási célokra szolgál – nem használható embereken vagy állatokon. Ez a termék a következőkhöz csatlakoztatható sík felületekre, például falakra, de biztonságosabban és hosszabb ideig rögzül teljesen sík, sima felületeken, például üvegen