KETTŐS VÉGŰ SZILIKON CUMISÜVEG TISZTÍTÓ KEFE – SZÜRKE

A legjobb módja a 100% szilikon Haakaa termékek ápolásának a két végű szilikonkefével. Puha és rugalmas szilikon sörtékkel rendelkezik, amelyek 360°-os tisztítást biztosítanak. Az egyik végén van a kefefej, amely tökéletes méretű a pumpák, palackok, tejtároló zacskók (és minden általános konyhai eszköz) tisztításához, a másik végén pedig egy vékonyabb, ferde hegyű kefe, amellyel elérheti a cumisüvegbimbók, tejgyűjtők és a többi sarkát!

A kefe tartós használatra készült – ellentétben a műanyag kefékkel, amelyek összegyűjtik az ételmaradékokat, hajlamosak a szagokra, és gyakran kell cserélni őket. Mivel a kefe szilikonfejei levehetők és sterilizálás céljából kiforrázhatók, fogkefénk könnyen tisztán tartható, biztonságos és szagtalan.

 • Puha, 100% szilikon sörték hajlékonyak, hogy elérjék a mellszívók minden szögét, cumisüvegek, tejtartályok, szopókák és még sok más!
 • Két kefefejet tartalmaz a célzott tisztításhoz.
 • A tartós rozsdamentes acél fogantyú nem rozsdásodik vagy korrodálódik.
 • A kefefejek levehetők a könnyű sterilizálás érdekében.
 • BPA-, PVC- és ftalátmentes.

  A sterilizálás előtt vegye le a kefefejet a rozsdamentes acél fogantyúról. A kefefej sterilizálható gőzsterilizátorban vagy 2-3 percig vízben forralva.

  Rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát. Cserélje ki, ha a termék sérülés jeleit mutatja. Ne tárolja éles tárgyak közelében. Ez a termék nem játék. Ne használja más célra. Hűvös, száraz helyen tárolja, és kerülje a közvetlen napfényt. Felnőtt felügyelete szükséges.

  Megjegyzés: A kefefej lecsúszhat, ha szappannal vagy mosószerrel használják, az újbóli használathoz egyszerűen rögzítse újra.