HAAKAA KAGYLÓ – MELLSZÍVÓ ÉS TEJTÁROLÓ 120 ml

Mellszívó, tejtároló – miért ne lehetne mindkettő? Bemutatjuk a Haakaa hordható szilikon mellszívót, a klasszikus szilikon mellszívóink és a Katicabogár tejgyűjtő kényelmes kombinációját!

Ez a kagyló viselhető mellszívóként funkcionál, így ideális azokon a napokon, amikor tejet kell pumpálnod, de más elfoglaltságaid vannak. Egyszerűen nyomja meg a kagyló hátulját, rögzítse a mellbimbójához, vegye fel a melltartóját, és folytassa a napi tevékenységeit! A szívóteljesítményt a szabályozóval állíthatja be. Másrészt, ha csak a szivárgó tejet szeretné felfogni, húzza ki a dugót, hogy ne legyen szívás, helyezze a kagylót a melltartó alá, és gyűjtse fel a szivárgó tejet! Ez egy win-win az Ön számára, bármilyen igénye is van. Ha végzett a pumpálással vagy a tej összegyűjtésével, helyezze a kagylót a hátára, hogy megakadályozza a kiömlést, a könnyű kiöntőcsőnek köszönhetően pedig foltmentesen átviheti az értékes folyékony aranyat egy üvegbe vagy tárolóedénybe.

Könnyen használható, könnyen tisztítható, a Haakaa kagyló tökéletes választás azoknak az anyukáknak, akiknek mellszívóra és tejtárolóra is szükségük van.

 • A mellpárnák alternatívájaként és viselhető mellszívóként működik.
 • Egyszerűen nyomja meg a folyamatos természetes szívás beindításához.
 • Diszkrét, kéz nélküli kialakítással a kényelmes pumpáláshoz bárhol, bármikor.
 • Kiváló minőségű, 100%-os orvosi minőségű szilikonból készült – biztonságos a bőrre és az anyatejre.
 • Egyirányú szabályozó szabályozza a szivattyúzási erőt a kényelmes használat és eltávolítás érdekében.
 • Kényelmes nyílás az összegyűjtött tej könnyű kiürítéséhez és a kiömlés megakadályozásához.
 • A homorú kialakítás alkalmazkodik a mell alakjához a biztosabb illeszkedés érdekében.
 • A kagyló stabil marad a háton fekvéskor, hogy használat után ne folyjon ki a tej.
 • Hordozható és utazásra alkalmas – nincs szükség kábelekre vagy elemekre.
 • Egyszerű, egyrészes kialakítás – sterilizáláshoz egyszerűen átfordítható.
 • BPA-, PVC- és ftalátmentes.

Minden használat előtt és után mossuk ki. Bár a termék mosogatógépben mosható, javasoljuk a kézi mosást meleg szappanos vízzel és az alapos öblítést. A dugó tisztításához használjon egy kis kefét, vagy öblítse át tiszta, meleg vízzel közvetlenül a dugót, hogy alaposan kiöblítse. Sterilizáláshoz használjon gőzsterilizálót vagy forralja vízben 2-3 percig. Sterilizáláskor ügyeljen arra, hogy a dugót kihúzza, hogy a szilikon ne deformálódjon. A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon, mivel a kemény szivacsok megkarcolhatják a felületet. Ne használjon fehérítő alapú tisztítószereket vagy tablettákat a Haakaa termékek tisztításához vagy sterilizálásához. A terméket hűvös, száraz helyen tárolja, és kerülje a közvetlen napfényt.

◎ Rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát. Cserélje ki, ha a termék sérülés jeleit mutatja.

◎ Kizárólag felnőttek számára.

◎ Ez a termék nem játék. Ne használja a terméket a rendeltetésszerű használaton kívül másra.

◎ Használaton kívül tartsa gyermekek és háziállatok elől elzárva.

◎ Ne tárolja éles tárgyak közelében.

◎ Minden használat előtt ellenőrizze a dugót, hogy ne legyen benne dugulás vagy szakadás.

Használja mellszívóként::

 1. Győződjön meg róla, hogy a szabályozó nem akadályozza a légtelenítést. Zárja be a dugót, és helyezze a főnyílást a mellbimbóra. Az illesztésnek kényelmesnek kell lennie, és a mellbimbó nem nyomhatja a kagyló semmilyen részét.
 2. A szívás létrehozásához nyomja meg és engedje el a Kagyló hátulját. Helyezze és húzza a melltartót a kagylóra. Győződjön meg róla, hogy még mindig szilárdan a helyén van, és nincs rés a szélein.
 3. Ha a pumpálás kellemetlenséget okoz Önnek, óvatosan nyomja meg a szabályozót, hogy kinyissa, és állítsa be a pumpálás erősségét.
 4. Ha azt veszi észre, hogy a szívás lankad, nyomja meg a Kagyló hátsó részének közepét a szívás növeléséhez. Ez a szívás fenntartja a tejáramlást, és a folyamatot a szivattyúzás során többször is meg kell ismételni. A szivattyú megnyomása előtt ügyeljen a kiszivattyúzott tej mennyiségére.

MEGJEGYZÉS: A szívást a Kagyló hátulján különböző erősségű nyomással lehet beállítani. Figyelje a pumpált tej mennyiségét, hogy ne töltse túl.

Használja tejgyűjtőként:

Ha a kagylót a szoptatós betétek alternatívájaként szeretné használni, akkor pumpálás nélkül is alkalmazhatja – egyszerűen nyomja meg a szabályozót, hogy az összes nyomást elengedje, vagy nyissa ki a dugót, mielőtt a mellére helyezi. Csatlakoztassa a melltartójához.

Tej ártalmatlanítása és tárolása:

 1. Amikor befejezte a szivattyúzást, nyomja meg a szabályozót, hogy kinyissa és engedje le a nyomást, majd törje fel a tömítést a mellbimbó körül az ujjával.
 2. Miközben arra készül, hogy kiöntse a tejet a mellbimbóból, helyezze a mellbimbót a hátára.
 3. Húzza ki a dugót, és öntse a tejet a tárolóedénybe.

MEGJEGYZÉS: Ne használja a kagylót edzés közben vagy nehéz eszközökkel végzett munka közben. Ne hajoljon előre vagy feküdjön le nyitott dugóval, mert a tej kifolyhat.

A mennyiségek hozzávetőlegesek, és csak általános referenciaként használhatók. Győződjön meg róla, hogy ismeri az országának az anyatej biztonságos tárolására vonatkozó irányelveit. Rendszeresen ürítse ki a kagylót, hogy az anyatejet ezen irányelveknek megfelelően tárolhassa. Ne etesse gyermekét olyan tejjel, amelyet hosszú időn keresztül gyűjtöttek, és túl sokáig szobahőmérsékleten hagytak.