SZILIKON SZOPTATÁST SEGITŐ ETETŐCSŐ

Ha te és a babád szoptatási problémákkal küzdetek – beleértve a mellre tapadási nehézségeket, alacsony tejtermelést, vagy ha a kicsinek extra táplálékra vagy segítségre van szüksége az etetés megtanulásához – akkor a szilikon etetőcső készlet segítséget nyújthat számotokra. Ez a készlet úgy segít leküzdeni ezeket a gyakori problémákat, hogy egy üveg kiegészítő tejjel csatlakozik a melledhez egy csövön keresztül, állandó és szabályozható tejáramlást biztosítva a babának a mellen. A szilikon etetőcső használatával mind az anya, mind a baba átélheti a szoptatás természetes fizikai élményét, miközben ösztönzi az anya tejtermelését és biztosítja, hogy a baba megfelelő táplálékhoz jusson.

A tej áramlását gondosan szabályozhatod a 3. generációs babaüveg (külön megvásárolható) fogásának erősségének beállításával, vagy a folyásszabályozó használatával, hogy egyenletesebb áramlási sebességet érj el. A szilikon etetőcsövünk zökkenőmentesen működik a Haakaa 3. generációs szilikon babaüvegekkel és X-alakú, változó áramlású cumikkal (külön megvásárolhatók), de bármilyen más babaüveggel is használható, amely X-alakú, változó áramlású cumival van felszerelve (lásd a figyelmeztetéseket). Egyszerűen helyezd az üveget egy magasabb helyre, mint a kimeneti cső vége, hogy elindítsd a tej áramlását.

Tartalom:

 • 1x Bemeneti cső
 • 1x Kimeneti cső
 • 1x Csőadapter
 • 1x Áramlásszabályozó
 • 1x Orvosi szalag
 • 1x PP tárolódoboz
 • 1x Tisztítókefe

Az első használat előtt szedje szét és tisztítsa meg a terméket, majd helyezze a szilikon összetevőket forrásban lévő vízbe 5 percre a sterilizáláshoz. Minden további használat előtt és után mossa meg. A csövek tisztításához töltse fel a kompatibilis tartályt meleg, szappanos vízzel, és csatlakoztassa az etetőcsövet, mint általában. Nyomja össze a tartályt, hogy átáramoljon a csövön a víz. Az egyes csövek szélesebb részeinek belső tisztításához használja a mellékelt tisztítókefét. A csövek vékonyabb szakaszainak tisztításához többször nyomja össze a tartályt, hogy meleg, szappanos vízzel átöblítse. Nyomja össze és görgesse a csövet az ujjai között, hogy alaposan megtisztuljon. A csövek öblítéséhez többször átöblítse tiszta, friss vízzel. Ismételje meg szükség szerint, amíg tiszta nem lesz. Csak lágy sörtéjű keféket vagy lágy szivacsokat használjon a termék tisztítására, mert a kemény dörzsölők karcolhatják a felületet. A csövek, a csőadapter és a csőtartó sterilizálásához használjon gőzsterilizálót vagy forralja 2-3 percig vízben. KERÜLJE a folyadékszabályozó forrásban lévő vízbe vagy sterilizálóba helyezését. A kefe NEM alkalmas mikrohullámú sütőbe, sterilizálóba vagy forrásban lévő vízbe helyezésre a rozsdamentes acél összetevők miatt. Ne használjon semmilyen klór alapú szert vagy sterilizáló tablettát a termék tisztításához. Ne használjon UV sterilizálót a termék tisztítására, mert az rövidítheti a termék élettartamát. A csöveket lehetőleg etetés után azonnal tisztítsa meg, hogy a tej ne száradjon meg bennük. Fontos, hogy minden maradék nedvesség megszáradjon. Tárolja a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt.

Figyelmeztetés:

A gyermek biztonsága és egészsége érdekében

FIGYELMEZTETÉS!

 • Mindig felnőtt felügyelete mellett használja ezt a terméket. Csak felnőttek etethetik a babákat ezzel a termékkel.
 • Mindig ellenőrizze az étel hőmérsékletét etetés előtt.
 • Minden használat előtt vizsgálja meg a terméket. Az első jelzésnél a sérülésre vagy gyengülésre dobja el.
 • A fel nem használt alkatrészeket tartsa a gyermekektől távol, hogy elkerülje a fulladás és a megfojtás veszélyét.
 • Soha ne erősítse kötelekhez, szalagokhoz, fűzőkhöz vagy laza ruhadarabokhoz. A gyermek megfojtásának veszélye áll fenn.
 • Ez egy egyszemélyes termék. Több felhasználó által történő használat megfelelő tisztítás nélkül egészségügyi kockázatot jelenthet, és kerülendő.
 • A folyadékok folyamatos és hosszantartó szívása fogszuvasodást okoz.
 • Javasoljuk, hogy ezt a terméket összenyomható, keresztvágású nyílású tartállyal használja. Légy óvatos a cső keresztvágású nyílásba történő behelyezésekor, hogy elkerüld a szakadást.
 • A fulladás kockázatának elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy a cső jól rögzített az adott orvosi szalaggal, hogy a baba ne tudja kihúzni.
 • Ez a termék nem játék. Ne használja ezt a terméket más célra, mint amire szánva van.
 • Ne melegítse az anyatejt vagy csecsemőtápszert mikrohullámú sütőben, mivel ezegyenlőtlen melegedést okozhat, és leforrázhatja a csecsemőt.

Ezt a terméket csak szoptatási tanácsadóval vagy más szülészeti ellátást nyújtó szakemberrel történő konzultációt követően szabad használni. A babát soha nem szabad kényszeríteni vagy nyomás alá helyezni, hogy ezzel a termékkel etessek. Néhány babánál előfordulhat, hogy több próbálkozásra van szükség, mielőtt ez az etetési módszer könnyen alkalmazhatóvá válik számukra.