SZILIKON JÉGKRÉM KÉSZÍTŐ FORMA – ZÖLD

A színes és színpompás jégkrém formáink tökéletes módja annak, hogy házilag készítsünk egészséges és hulladékmentes desszerteket, a hagyományos műanyag formák okozta szennyeződések nélkül.

A 100%-ban élelmiszeripari szilikonból készült formák mosogatógépben moshatóak, és ellenállnak a hideg és meleg hőmérsékletnek egyaránt. Legyen leleményes, és töltse meg őket mindenféle finom kombinációkkal. Keverjen gyümölcsöt görög joghurttal, gyümölcslevet szeletelt gyümölccsel, mogyoróvajat mandulatejjel, kókuszvizet áfonyával – a lehetőségek tárháza végtelen! Vagy adj hozzá néhány zöldséget a családod válogatós evőinek.

Formáink házi bébiételekhez és anyatejhez is nagyon praktikusak! Töltsön meg minden formát egy étkezéshez elegendő étellel, és fagyassza le vízszintesen. Amikor elmegy otthonról, vigyen magával egyet, mártsa meleg vízbe a felolvasztáshoz, és máris kész az étel.

  • Hipoallergén 100% élelmiszeripari szilikonázból készült.
  • Tökéletes egészséges házi készítésű rágcsálnivalókhoz.
  • Könnyen megfogható felület a kis kezek számára.
  • Újrafelhasználható, környezetbarát és mosogatógépben mosható.
  • Biztonságos fagyasztáshoz és újramelegítéshez.
  • Szorosan illeszkedő, tömítő fedél, amely könnyen nyílik és záródik.
  • Világosan jelölt méretek a túltöltés elkerülése érdekében.
  • BPA-, PVC- és ftalátmentes.

Minden használat előtt alaposan mossa ki. Bár a termék mosogatógépben mosható, javasoljuk a kézi mosást langyos vízzel és szappannal, majd az alapos öblítést. Ne használjon fehérítőszeres tisztítószereket vagy tablettákat a Haakaa termékek sterilizálására. A sterilizáláshoz használjon gőzsterilizálót (elektromos vagy mikrohullámú sütőben), vagy forró vízben 2-3 percig forralja.

Rendszeresen ellenőrizze a terméket, és cserélje ki, ha sérülés jeleit mutatja. Tárolja éles tárgyaktól távol. A tisztításhoz csak puha kefét vagy szivacsot használjon, mivel a kemény súroló hatású tisztítószerek megkarcolhatják a felületet.