SZILIKON FECSKENDŐ GYÓGYSZER ÉS TEJ BEADÁSÁRA

A Haakaa szájadagoló tökéletes módja annak, hogy a koraszülött vagy egyszerűen csak nyugtalan csecsemőknek rendetlenség- és hulladékmentes módon adjunk tejet, folyékony táplálékot és nagyobb mennyiségű gyógyszert. A mellbimbó két oldalán lévő dupla nyílás a folyadékot a torok hátsó része helyett a kicsi szája oldalára juttatja, így nagymértékben csökkenti a fulladás veszélyét. Az adagoló használatához mérje ki a megfelelő gyógyszeradagot a dugattyú meghúzásával, miközben a hegye a folyadékba merül, majd ellenőrizze újra a mennyiséget. Helyezze a gyermeket az ölébe, Öntől elfordulva, majd helyezze az adagolót a szájába. Amikor gyermeke szopni kezd, lassan nyomja be a fecskendő dugattyúját.

  • Élelmiszer minőségű szilikonból és nem mérgező PP műanyagból készült.
  • A mellbimbó csúcsán lévő dupla szögletes nyílás oldalirányban permetezi a gyógyszert a baba arcába. Ahelyett, hogy a torok hátsó részébe juttatná.
  • A puha cumi alakú cumi könnyen etethető.
  • A cumi alakú védelem megakadályozza a fulladásveszélyt.
  • Az egyértelműen jelzett mérőpálca biztosítja a pontos mérést.
  • BPA, PVC és ftalátmentes.

Ne használjon fehérítő alapú tisztítószereket vagy tablettákat a Haakaa termékek sterilizálásához vagy tisztításához. Sterilizáláshoz használjon gőzsterilizálót vagy forralja vízben 2-3 percig. A PP részeket nem szabad forralni.

◎ Rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát. Cserélje ki a terméket, ha az sérülés jeleit mutatja.

◎ Ne tárolja éles tárgyak közelében.

◎ A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon. A kemény tisztítószerek megkarcolhatják a felületet.

◎ A terméket hűvös, száraz helyen tárolja, és kerülje a közvetlen napfényt.

◎ Felnőtt felügyelete szükséges.

  1. Mérje ki a megfelelő mennyiségű folyadékot az adagoló kupakjába, majd ellenőrizze a mennyiséget újra.
  2. Az adagoló segítségével szívja ki a folyadékot a kupakból úgy, hogy a hegyet a folyadékba mártja, és visszahúzza a dugattyút.
  3. Miután a szükséges mennyiségű folyadékot kihúzta, helyezze a fecskendő hegyét a szilikon fúvóka nyílásába, és nyomja erősen a helyére, hogy rögzítse.
  4. Helyezze a fecskendőt a baba szájába, és amint a baba szopni kezd, lassan nyomja be a fecskendő dugattyúját.