HŰTŐRÁGÓKA / ETETŐCUMI KÉSZLET – MUSTÁR

A Hűtőrágóka / etetőcumi készlet tökéletes módja annak, hogy biztonságosan megismertesse az új ízeket a babával, miközben hűsítő enyhülést nyújt az ínynek a fogzás alatt! Az egyre népszerűbb friss ételadagoló és az ananász alakú fogzási tálca mini változatának kombinációja lehetővé teszi, hogy az ételeket megfelelő méretű adagokban fagyassza le, így a baba a fulladás veszélye nélkül fedezheti fel az új ízeket és textúrákat.

Ez a készlet elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a táskájában, így mindig kéznél lesz, amikor távol van otthonról. A legjobb az egészben, hogy a Hűtőrágóka / etetőcumi készlet nagyon könnyen használható. Egyszerűen töltse meg a falatozótálcás rekeszeket anyatejjel, pürésített étellel vagy más kedvencekkel, és fagyassza le őket. Amikor szükség van rá, vegyen ki egyet, tegye az etetőzacskóba, rakja össze és zárja le szorosan. Azok számára, akiknek több rágcsálnivalóra van szükségük, létezik egy teljes méretű, ananász alakú tálca is (külön megvásárolható), amely hatalmas, KILENC rekesszel rendelkezik, így hosszabb ideig használhatja! Kisgyermeke élvezni fogja a lehetőséget, hogy új ízeket és textúrákat fedezzen fel, és fejlessze önállóságát, miközben nyugtató enyhülést kap ínye számára a fogzás ideje alatt.

 • A nem porózus szilikon kialakítás biztonságossá teszi az adagolót a baba számára, hogy harapjon és szopjon.
 • A puha szilikon tasak kis lyukakkal csak apró és emészthető ételdarabokat enged át.
 • Az etető biztonságos zárófedéllel rendelkezik a fulladásveszély megelőzése érdekében.
 • Az etető tetején található texturált nyuszifülek extra szórakozást és a motoros készségek fejlesztését biztosítják.
 • A fogadó tálca ideális az etetőzacskónak megfelelő méretű fagyasztott adagok elkészítéséhez.
 • Fagyasszon le anyatejet vagy más kedvenceket a fogzási tálcában, hogy megnyugtassa a zsenge ínyt.
 • A természet ihlette színek ösztönzik a baba érzékszervi fejlődését.
 • A fedélen lévő lábak lehetővé teszik az etetőgép függőleges tárolását.
 • A fogzási tálcán lévő hurok és az etető fogantyújának formája megkönnyíti a szárítást és a tárolást egy állványon.
 • Könnyen szétszerelhető a könnyű tisztítás érdekében – nincsenek olyan helyek, ahol a baktériumok elszaporodhatnak.
 • BPA-, PVC- és ftalátmentes.

A szilikon alkatrészeket 5 percre forró vízbe kell helyezni, hogy sterilizálódjanak. Erre a higiénia biztosítása érdekében van szükség. Minden használat előtt és után mossa ki a terméket. Bár mosogatógépben mosható, javasoljuk a kézi mosást meleg szappanos vízzel és az alapos öblítést. A sterilizáláshoz minden használat után használjon gőzsterilizálót, vagy forralja vízben 2-3 percig. A PP kupak sterilizálásához maximum 2-3 percig forralja vízben. A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon, mivel a kemény kefék megkarcolhatják a felületet. Ne használjon fehérítő alapú tisztítószereket vagy sterilizáló tablettákat a Haakaa termékek tisztításához. A szilikonzacskó magába szívhatja a vele érintkező élelmiszerek színét. Az elszíneződés lehetőségének csökkentése érdekében használat után azonnal mossa ki. Ne tárolja éles tárgyak közelében. Tárolja a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt.

MEGJEGYZÉS: A sűrű ételeket 4-6 hónapos és idősebb csecsemőknek ajánljuk. Csecsemő- és ételallergiával kapcsolatos tanácsért, illetve ha a sűrű ételeket az ajánlottnál korábban kívánja bevezetni, mindig forduljon egészségügyi szakemberhez.

Használja a friss eledel adagolót:

 1. Tegye a zacskóba a puha vagy fagyasztott eledelt.
 2. Miután megtöltötte, szorosan nyomja rá az etetőedény fedelét a rögzítőgyűrűre.
 3. Összeszerelés után hagyja, hogy a kisgyermeke önállóan felfedezze az ételt. Amikor a cumi nincs használatban, fedje le a zacskót a fedéllel.
 4. SZERELÉS: A hüvelykujjával emelje meg a kupak alsó szélét (lásd a nyilakat), majd húzza lefelé a rögzítőgyűrű felső szélét.

MEGJEGYZÉS: A frisseledel-adagolót úgy tervezték, hogy nehezebben nyitható legyen, mint más termékek, a fulladásveszély megelőzése érdekében.

A gyermeke biztonsága és egészsége érdekében

FIGYELMEZTETÉS!

◎ Ezt a terméket mindig felnőtt felügyelete mellett használja.

◎ Minden használat előtt ellenőrizze a terméket. A sérülés vagy gyengülés első jeleinél dobja ki.

◎ A folyamatos és hosszan tartó szopás hatással lehet gyermeke fogainak egészségére. Rendszeresen mossa meg a baba fogait.

◎ Biztonsági okokból soha ne rögzítse a terméket zsinórokhoz, pántokhoz, cipőfűzőkhöz vagy laza ruhadarabokhoz, mivel a nyakára tekeredhet.

◎ Ez a termék nem játék. Ne használja a rendeltetésszerű használaton kívül másra.

◎ Használaton kívül tartsa gyermekek és háziállatok elől elzárva.

◎ Az etetés előtt mindig ellenőrizze az étel hőmérsékletét.

◎ Ne melegítse az ételt, amíg az az etetőben van, beleértve a mikrohullámú sütőt, a sütőt vagy más melegítési módszereket. Mindig keverje meg az előmelegített ételt, hogy elkerülje a forró foltokat, mielőtt beleteszi azt ebbe a termékbe.