FAGYIKA – FAGYLALTKÉSZÍTŐ SZETT

Szín: Szürke

Élvezd az ízletes házi fagyasztott finomságok készítését a Haakaa Fagyika – fagylaltkészítő szettel!

A 100%-ban élelmiszer-biztonságos szilikonból készült, puha, biztonságos és tökéletes a forró nyári napokon. A legjobb az egészben, hogy hihetetlenül könnyű használni! Helyezze a jégkrém fedelét a PP dobozba, majd töltse meg valahol a két mérőjel között a kiválasztott hozzávalókkal. Csatlakoztassa a gofri állvány, majd helyezze az egész készletet a fagyasztóba! Ha megfagyott, csak vegye le a fedelet, és máris kész a fagyasztott finomság. Még jobb, ha felolvad, egyszerűen helyezze be a mellékelt szívószálat, így rendetlenség és gond nélkül megihatja.

Élvezze a fagyasztott finomságokat, amikor csak akarja, ezzel a bájos készlettel!

 • Tökéletes házi készítésű finomságokhoz.
 • Tökéletes az összes házi készítésű ételhez.
 • Sima belseje, kényelmes fogantyúval a fedél oldalán a modellből való könnyű eltávolítás érdekében.
 • Aranyos modell fagylaltlámpákhoz, alkalmas a kis kezek számára, és megakadályozza, hogy ragadós legyen.
 • Széles nyílás a könnyű töltés érdekében.
 • Egyértelmű méretek a pontos adagoláshoz.
 • Kétrétegű kialakítás, amely könnyen használható és tisztítható – a sterilizáláshoz egyszerűen forralja fel vízben.
 • Két szívószálat tartalmaz, hogy megkönnyítse az olvadt finomságok fogyasztását.
 • Hő- és fagyálló.
 • PP biztonságos doboz az előkészítés és tárolás megkönnyítésére.
 • A tubustisztító kefe ideális a kis, nehezen hozzáférhető helyekhez.
 • BPA-, PVC- és ftalátmentes.

Tisztítsa meg a terméket az első használat előtt és minden használat után. Mossa kézzel a terméket meleg vízben és szappannal, vagy tegye a mosogatógépbe. A mellékelt tisztítókefével tisztítsa meg a kisebb területeket és sarkokat. A tisztítókefét mossa kézzel meleg szappanos vízben és öblítse le. A kefe a fém alkatrészek miatt NEM alkalmas sterilizálásra. A fém alkatrészek nélküli részek sterilizálásához használjon gőzsterilizálót, vagy forralja őket vízben 2-3 percig. Ne használjon fehérítő alapú tisztítószereket a termék tisztításához. A szilikon magába szívhatja a vele érintkező élelmiszerek színét. A foltosodás csökkentése érdekében használat után azonnal mossa ki a terméket. Tárolja hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt.

FONTOS: Kövesse a friss élelmiszerekre vonatkozó irányelveket az elkészítés és a fagyasztás során. Csak a fagylalthoz alkalmas összetevőket használjon, és legyen tisztában az esetleges allergénekkel.

◎ Ezt a terméket mindig felnőtt felügyelete mellett kell használni.

◎ Minden használat előtt ellenőrizze a terméket. A sérülés vagy gyengeség első jelére dobja ki.

◎ A folyamatos és hosszan tartó szívás károsíthatja a fogak egészségét. Győződjön meg róla, hogy rendszeresen mossa gyermeke fogait.

◎ Gyermeke biztonsága érdekében soha ne rögzítse a terméket zsinórokhoz, pántokhoz, cipőfűzőkhöz vagy laza ruhadarabokhoz, mivel a termék a nyakára tekeredhet.

◎ Ez a termék nem játék. Ne használja a rendeltetésszerű használaton kívül másra.

◎ Minden alkatrészt tartson távol a gyermekektől és háziállatoktól, amikor nem használja.

◎ Nem ajánlott a megmaradt fagylaltot újrafagyasztani más felhasználásra.

◎ Ha a terméket hosszú ideig a szilikoncső összehajtogatva tárolja, húzza ki, és használat előtt hagyja, hogy visszanyerje eredeti alakját.

 1. Tisztítsa meg a kezét és a modell mindkét részét, majd a szilikon jégkrémfedelet biztonságosan illessze a PP-dobozon lévő lyukba, a nyílással felfelé.
 2. Öntse a hozzávalókat a modellbe. Ügyeljen arra, hogy a modell a benne lévő két mérővonal (45-65 ml) között legyen megtöltve – ne lépje túl a MAX vonalat.
 3. Fordítsa fejjel lefelé, és óvatosan rögzítse a fedeléhez úgy, hogy a szélein ne maradjon rés. Miután lezárta, tegye a fagyasztóba, amíg meg nem keményedik.
 4. Vegye ki a modellt a tartályból, és fogja meg a fagyi alját. Óvatosan emelje felfelé a fedél fogantyúját, vagy óvatosan fordítsa el a szélét. Gyermeke megfoghatja a fagyit, és élvezheti a finomságot.
 5. Opcionálisan, amikor a fagylalt megolvadt, a középső lyukba helyezzen egy szilikon szívószálat, hogy igyon belőle.
 6. Tisztítás után a tároláshoz hajtsa össze mindkét darabot, és zárja le a doboz fedelét. A középső cső a könnyebb tárolás érdekében befelé nyomható.