ANANÁSZOS SZILIKON TÁLCA – MANDARIN

A Haakaa ananászos szilikon tálca tökéletes multifunkcionális kiegészítője a kisgyermeke etetési rutinjának. Ez a 100%-ban hőmérsékletálló szilikonból készült puha, rugalmas és nem mérgező tálca lehetővé teszi, hogy uzsonnás tálcaként, sütőtálcaként vagy fagyasztótartályként használd, hogy tökéletes méretű adagokat készíts a bébiételből vagy anyatejből a friss ételadagoló számára. Ráadásul könnyen eltávolítható az étel – nincs többé beragadt étel sütés vagy fagyasztás után! Ráadásul címkéző nyílással és öt feljegyzési kártyával rendelkezik, így egy pillantással láthatja, hogy mit és mikor tárolt, így biztonságban tartja a dolgokat és csökkenti a pazarlást.

 • Többfunkciós: használható fagyasztótartályként, sütőtálcaként, párolóedényként vagy akár harapnivaló tálként is.
 • Tökéletes fagyasztott adagméretet hoz létre a Haakaa friss ételadagolókhoz.
 • A rugalmas burkolat és a sima belső tér megkönnyíti az ételek eltávolítását.
 • Tartós 100% szilikon, hogy ellenálljon a szélsőséges hőmérsékleteknek.
 • A modellben lévő, könnyen megragadható adagok segítik a finommotorikus készségek és a kéz-szem koordináció fejlesztését.
 • A címkézési nyílás lehetővé teszi az ételek és a tárolási dátum gyors és egyszerű azonosítását.
 • A fedélben lévő lyukak lehetővé teszik a gőz távozását a melegítés során, és megakadályozzák a deformálódást a fagyasztás során.
 • Hurok a tetején a szárításhoz vagy a kényelmes tároláshoz való felakasztáshoz.
 • Az összecsukható kialakítás helyet takarít meg a tárolás során.
 • Biztonságos hűtőszekrényben/fagyasztóban, mosogatógépben, mikrohullámú sütőben, sütőben (250 ℃-ig), sterilizátorban és forró vízben.
 • BPA, PVC és ftalátmentes.

Az első használat előtt szerelje szét és tisztítsa meg az összes alkatrészt (a címkék kivételével), majd a sterilizálás érdekében tegye őket öt percre forró vízbe. Minden használat előtt és után mossa ki. Mosás, gőzölés vagy sütés előtt távolítsa el a felvevő kártyákat. Bár a termék mosogatógépben mosható, javasoljuk a kézi mosást meleg szappanos vízzel és az alapos öblítést. A termék tisztításához csak puha kefét vagy szivacsot használjon, mivel a kemény szivacsok megkarcolhatják a felületet. Ne használjon fehérítő alapú tisztítószereket vagy tablettákat a Haakaa termékek sterilizálására. Sterilizáláshoz használjon gőzsterilizálót vagy forralja vízben 2-3 percig. Tárolás előtt hagyja a terméket teljesen megszáradni.

A terméket hűvös, száraz helyen tárolja, kerülje a közvetlen napfényt.

Friss eledel adagolóval való használat (külön megvásárolható)

 1. Töltse meg az egyes szekciókat anyatejjel, pürével vagy más kedvenc eledellel.
 2. Fedje le a fedővel, és tegye a fagyasztóba.
 3. Miután megfagyott, nyomjon ki egy adagot, és helyezze a frisseledel-adagolóba.
 4. Az adagoló összeszerelése után adja oda gyermekének frissítőnek!

Töltse meg a szeleteket és süsse a recept utasításai szerint. Mindig használjon törülközőt vagy sütőkesztyűt, amikor kiveszi a tálcát a sütőből. Sütés közben ne tegye a tálcára a fedelet, mert az étel felemelkedhet. Az ételek sütés utáni eltávolításához hagyja kihűlni a tálcát, majd fordítsa meg és nyomja felfelé az egyes szekciók alját, hogy az ételek kieshessenek.

A gyermeke biztonsága és egészsége érdekében.

FIGYELMEZTETÉS!

◎Ezt a terméket mindig felnőtt felügyelete mellett használja.

◎ Minden használat előtt ellenőrizze a terméket. A sérülés vagy gyengülés első jeleinél dobja ki.

◎Az etetés előtt mindig ellenőrizze az étel hőmérsékletét.

◎ A gyermek biztonsága érdekében soha ne rögzítse a terméket zsinórokhoz, pántokhoz, cipőfűzőkhöz vagy laza ruhadarabokhoz, mert a termék a nyakára tekeredhet.

◎ Ne tárolja éles tárgyak közelében.

◎ Használaton kívül tartsa gyermekek és háziállatok elől elzárva.

◎Ez a termék nem játék. Ne használja a rendeltetésétől eltérő célra.

◎ Ne helyezze a jegyzetkártyákat sterilizálóba, mikrohullámú sütőbe, sütőbe vagy gőzölőbe.

◎ A mikrohullámú sütőben való melegítéskor különösen óvatosan járjon el; helyi túlmelegedés léphet fel. A felmelegített ételt mindig keverje meg, és etetés előtt ellenőrizze a hőmérsékletet.

◎ Legyen óvatos, amikor melegítés után leveszi a fedelet, mert gőz távozhat.

MEGJEGYZÉS: A bébiételeket/anyatejet nem ajánlott három hónapnál tovább fagyasztva tárolni, kivéve, ha mélyhűtőben van. Ne fagyassza vissza a felolvasztott ételt, anyatejet vagy tápszert. Ne használjon olyan összetevőket, amelyek allergiát okozhatnak a csecsemőnél (pl. dióvajat tartalmazó ételek), mielőtt a gyermek eléri a 12 hónapos kort. A sűrű ételek 4-6 hónapos korú csecsemőknek ajánlottak. Kérjük, konzultáljon gyermekorvosával, ha korábban vezeti be a sűrű ételeket, és kövesse az ételallergiára vonatkozó irányelveket.