ÁLLÍTHATÓ SZILIKON BABA EVŐESZKÖZÖK – KÉK

Könnyítsd meg kisgyermeked útját az önálló táplálkozáshoz a Haakaa állítható szilikon evőeszközökkel! A rozsdamentes acélból készült pálcát 100% élelmiszeripari minőségű szilikon veszi körül, és rugalmas. A fogantyú olyan szögben hajlítható, hogy a kisgyermeked számára természetesnek tűnjön, ahogy egyre magabiztosabbá válik az önálló etetésben.

Tökéletes méret a kis szájakhoz, puha és finom élekkel kialakítva, így az evőeszköz biztonságos a baba számára, miközben segíti az önállóság és a finommotoros készségek fejlesztését.

Ez a készlet egy praktikus tárolótáskát tartalmaz, hogy az evőeszközök higiénikusak maradjanak – ideális a babatáskában való szállításhoz.

  • 100% élelmiszer minőségű szilikonból készült, rozsdamentes acélból készült rugalmas pálcával.
  • A rugalmas fogantyúk szögben hajlíthatóak, hogy megfelelő fogást biztosítsanak a baba számára.
  • Puha és gyengéd élek.
  • A fogantyún lévő nyílások megakadályozzák, hogy az evőeszközök belecsússzanak a tálakba.
  • Nem mérgező és könnyen karbantartható.

Minden használat előtt mossa ki. Bár a termék mosogatógépben mosható, javasoljuk a kézi mosást meleg vízzel és szappannal, majd az alapos öblítést. Ne használjon fehérítő alapú tisztítószereket vagy tablettákat a tisztításhoz. Sterilizáláshoz használjon gőzsterilizálót vagy forralja vízben 2-3 percig.

Ellenőrizze rendszeresen a termék állapotát. Cserélje ki, ha a termékek sérülés jeleit mutatják. Kerülje az éles tárgyak közelében történő tárolást. A termékek tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon, mivel a kemény tisztítószivacsok megkarcolhatják a felületet. Használat közben felnőtt felügyelete szükséges.