3. GENERÁCIÓS SZILIKON CUMISÜVEG 160 ML – SZÜRKE

Szilikon cumisüvegünk egyik legjobb tulajdonsága, hogy teljes mértékben kompatibilis a 3. generációs szilikon mellszívónkkal és a többi szilikon cumisüveg tartozékunkkal! A tetejének gyors elfordításával kicserélheti a cumisüveg szívócsőjét a kínálatunkban található opcionális cserélhető tartozékok bármelyikére (mindegyik külön megvásárolható). A híres 3. sz. generáció, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a cumisüvegbe pumpáljon, egy kanál-felszerelést a szilárd ételekre való áttéréskor történő etetéshez, szívószálas cumisüvegeket, amelyek segítik a kicsinek a cumisüvegről a poharas ivásra való áttérést, valamint egy záró kupakot, amely megakadályozza, hogy az étel- vagy tejmaradványok etetés után távozzanak.

  • Többcélú kialakítás, amely kompatibilis az összes 3. generációs adapterrel.
  • Puha, természetes formájú szilikonszívó, a szoptatás utánzására tervezve.
  • Prémium minőségű orvosi szilikonból készült, kiváló ütésállósággal.
  • Dupla anti-kolikus nyílások megakadályozzák a nem kívánt levegő bejutását.
  • Ultra széles nyak a könnyű tisztítás érdekében.
  • Biztonságosan használható mikrohullámú sütőben, forró vízben és sterilizátorban.
  • BPA-, PVC- és ftalátmentes.

Az első használat előtt szerelje szét és tisztítsa meg a terméket, majd a nem műanyag részeket 5 percre tegye forró vízbe a sterilizálásukhoz. A további használat utáni sterilizáláshoz használjon gőzsterilizálót, vagy forralja vízben 2-3 percig. A műanyag alkatrészek sterilizálásához legfeljebb 2-3 percig forralja vízben. Ez a higiénia biztosítása érdekében történik. A higiénia biztosítása érdekében minden további használat előtt gondosan tisztítsa meg. Minden alkatrészt alaposan mosson és öblítsen le tiszta vízzel, hogy eltávolítsa az összes ételmaradékot, beleértve azokat a területeket is, amelyeken élelmiszer ment keresztül. Bár mosogatógépben mosható, erősen javasoljuk a kézi mosást meleg vízben és szappannal, valamint az alapos öblítést és szárítást. A melegítés, tisztítás, tárolás és használat egyéb, ebben a használati útmutatóban nem részletezett szokásos módszerei károsíthatják a terméket. Ne használjon fehérítő alapú tisztítószereket vagy tablettákat a termék tisztításához. A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon. A kemény kaparók megkarcolhatják a felületet. Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt. Ne használjon UV sterilizálót a termék tisztításához, mivel ez befolyásolhatja a palack élettartamát.

  1. Mérje ki és öntse a kívánt mennyiségű tejet a cumisüvegbe.
  2. Nyomja felfelé a cumisüveget a rögzítőgyűrű alsó részén keresztül, és helyezze be. Ügyeljen arra, hogy a cumi alsó széle a gyűrűben legyen.
  3. Helyezze a mellbimbót a cumisüvegre, majd húzza meg a rögzítőgyűrűt.

Gyermeke biztonsága és egészsége érdekében

FIGYELMEZTETÉS!

A folyadékok folyamatos és hosszan tartó szívása üregeket okozhat.

Az etetés előtt mindig ellenőrizze az ételek hőmérsékletét.

◎ A sérülés első jelére dobja ki.

◎ A használaton kívüli alkatrészeket tartsa gyermekek elől elzárva.

◎ Soha ne rögzítse zsinórokhoz, pántokhoz, cipőfűzőkhöz vagy a ruházat laza részeihez. A gyermek megfulladhat.

◎ Soha ne használjon etetőbimbót cumiként.

◎ Ezt a terméket mindig felnőtt felügyelete mellett használja.

◎ Ne tárolja éles tárgyak közelében.

◎ Csak az utasításnak megfelelően használja a termék károsodásának kockázatát csökkentendő.

Ez a termék nem játék. Ne használja a terméket a rendeltetésszerű használaton kívül másra.

◎ Minden használat előtt ellenőrizze az etetőcumit, és minden irányban húzza meg.

◎ Ne hagyja az etetőcumit az ajánlottnál hosszabb ideig közvetlen napfényben vagy melegben, illetve sterilizáló oldatban, mivel ez meggyengítheti a terméket.

◎ A mikrohullámú sütőben történő melegítéskor fokozott óvatossággal járjon el; helyi túlmelegedés léphet fel. A felmelegített ételt vagy folyadékot mindig keverje meg, és etetés előtt ellenőrizze a hőmérsékletet.