SZETT – 2. GENERÁCIÓS SZILIKON MELLSZÍVÓ VIRÁGOS DUGÓVAL 100 ML – NARANCSSÁRGA

A Haakaa 2. generációs szilikon mellszívó egy darab kiváló minőségű, élelmiszeripari minőségű szilikonból készült, és egyszerű, környezetbarát és hatékony pumpálást biztosít! Itt elfelejtheti a nagy, hangos és bonyolult automata pumpákat, amelyek ráadásul drágák, és amelyeket minden alkalommal, amikor az automata pumpát használja, több részre kell szétszedni és alaposan megtisztítani. A Haakaa szilikonpumpa megváltoztatja az életét! A mellszívó mérete tökéletesen elfér bármelyik táskában vagy pelenkázótáskában, és használat közben nem igényel sok plusz munkát.

A 2. generációs Haakaa szilikon mellszívó néhány extra funkcióval rendelkezik, hogy megkönnyítse az életét. Kényelmes szívóalappal rendelkezik, amely a sima felületekre tapad, hogy megakadályozza a véletlen kiömlést. Ez a legkönnyebb és legegyszerűbb módja az anyatej kinyomásának.

A Haakaa mellszívó tökéletes hosszú utakra, repülőgépre, autóutakra, családi piknikre vagy bárhová, ahol diszkréten, csendesen és gyorsan szeretne pumpálni. Csak csatlakoztassa a mellére, és hagyja, hogy a pumpa elvégezze Ön helyett a munkát, vákuum segítségével pumpálja ki a tejet. 100%-ban környezetbarát és biztonságos a mama és a baba számára.

 • Anyatej szivattyúzása állandó vákuum segítségével!

 • Alkalmas különböző mellméretekhez.

 • Csendes, kábelek és elemek nélkül.

 • Könnyen használható és tisztítható.

 • A vákuumos alap megakadályozza a véletlen kiömlést.

 • Élelmiszeripari minőségű szilikonból készült.

 • BPA, PVC és ftalátmentes.


 1. Sterilizálja a mellszívót 2-3 percig tartó vízben való forralással.

 2. Helyezze a szívó szélét a mellbimbóra – ügyeljen arra, hogy a mellbimbó kényelmesen középen legyen a szívó nyakában.

 3. Indítsa el a szívást – előfordulhat, hogy néhányszor módosítani kell a pumpa helyzetét. Ha a szívó kényelmesen elhelyezkedett, kezdje el a szivattyúzást a szívó aljának összenyomásával, és kezdje el a szivattyúzást.

 4. Amikor a tej elkezd folyni, hagyja békén a szívót!

 5. Amikor a szívó megtelt, ürítse ki a tárolóedénybe, és állítsa fel újra.

 6. Ha a tejfolyás lelassul, vagy a kívánt mennyiséget szívta ki, egyszerűen szívja a mellszívó talpát egy sima felületre, amíg befejezi a szoptatást vagy a kötözést.

Tanács: Serkentse a tejpumpálást a mellre helyezett meleg borogatással és gyengéd masszírozással. Miközben a baba táplálkozik, csatlakoztassa a Haakaa szivattyút a másik mellhez, hogy felfogja az értékes tejet, amely egyébként elveszne a mellpárnában.

A még nagyobb vákuum létrehozásához hajtsa hátra a mellszívó szélét, hogy a mellszívó nyakát kinyissa. Nyissa ki a mellbimbó feletti nyílást, és a szokásos módon nyomja össze a szivattyút, hogy vákuumot hozzon létre. Miután a perem rögzült, helyezze vissza a pumpát az eredeti helyzetébe..

Minden használat után tisztítsa meg a mellszívót. Nagyon ajánljuk a Haakaa termékek tisztítását és sterilizálását bármilyen gőzsterilizáló rendszerrel vagy 2-3 percig vízben forralva. Ne használjon fehérítőt vagy sterilizáló tablettát a termék tisztításához. Ne használjon UV-sterilizálót e termékek tisztításához, mivel ez befolyásolhatja a termék élettartamát.

Rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát. Ha a termék sérülés jeleit mutatja, cserélje ki. Ne tárolja éles tárgyak közelében. A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon. A kemény tisztítószerek megkarcolhatják a felületet. A tisztítószerrel való érintkezés a szilikon felhősödését okozhatja. Ez a termék nem játék. Ne használja ezt a terméket a rendeltetésszerű használaton kívül másra. Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt. Felnőtt felügyelete mellett kell használni.

Megjegyzés: Mindig kövesse az egészségügyi szervezetek irányelveit és ajánlásait az anyatej biztonságos pumpálására és tárolására vonatkozóan.