2. GENERÁCIÓS SZILIKON MELLSZÍVÓ – UTAZÓ KÉSZLET

Csomag tartalma:
 • 1 x 2. Generációs szilikon mellszívó 100 ml
 • 1x Haakaa szilikon kupak mellszívóhoz
 • 1x Szilikon tejtároló zacskó 260ml
 • 1x Katicabogár 75 ml

A második generációs Haakaa útközbeni készletet olyan elfoglalt anyukáknak tervezték, akiknek nincs idejük otthon, a kanapén tejet kifejni. A Haakaa mellszívó egyetlen összenyomással folyamatos szívóerővel szívja ki a folyékony aranyat – zaj, áram és kábelek nélkül. Bárhol és bármikor fejhet vele.

A kombináció tartalmazza:

1x 2. Generációs szilikon mellszívó 100 ml

A Haakaa 2. generációs szilikon mellszívó egy darab kiváló minőségű, élelmiszeripari minőségű szilikonból készült, és egyszerű, környezetbarát és hatékony pumpálást biztosít! Itt elfelejtheti a nagy, hangos és bonyolult automata pumpákat, amelyek ráadásul drágák, és amelyeket minden alkalommal, amikor az automata pumpát használja, több részre kell szétszedni és alaposan megtisztítani. A Haakaa szilikonpumpa megváltoztatja az életét! A mellszívó mérete tökéletesen elfér bármelyik táskában vagy pelenkázótáskában, és használat közben nem igényel sok plusz munkát.

1x Haakaa szilikon kupak mellszívóhoz

Ha szeretné megvédeni Haakaa mellszívóját a véletlen kiömléstől és biztonságban tartani értékes anyatejét, a Haakaa szilikon dugó az ideális megoldás. Kompatibilis az összes mellszívónkkal, megakadályozza a kiömlést, és segít tisztán és higiénikusan tartani a tejet!

1x Haakaa szilikon tejgyűjtő kagyló – Katicabogár 75ml

A Haakaa katicabogár szilikon mellszívó tökéletes alternatívája a mellpárnáknak a szoptatás alatt, minden olyan anyuka számára, aki a tej felszívása helyett minden csepp tejet meg akar menteni.

Az egyrészes kialakítás szívással rögzül a mellhez, és biztonságosan és diszkréten illeszkedik a melltartóba. A kagyló könnyű és finom, így biztonságosan a helyén marad beszívva. Mivel nem okoz plusz tejképződést, ideális azoknak az anyukáknak, akiknek szoptatás közben szivárog a tej a mellükből, és szeretnének tejet takarékoskodni anélkül, hogy növelnék a tej mennyiségét.

A kagyló szoptatás közben a másik oldalon is viselheti, hogy felfogja a kiszivárgó tejet, vagy a melltartójában mindkét mellén viselheti, miközben folytatja a napját. Teljesen hordozható, és alján kis lábakkal rendelkezik, amelyek bármilyen sima felületen egyenesen állnak, és használat után megakadályozzák a kiömlést.

Ha végzett a tejgyűjtéssel, nyissa ki a tetején lévő dugót, és öntse a tejet biztonságosan egy tartályba vagy palackba.

1x Szilikon tejtároló zacskó 260ml

A Haakaa szilikon tejtároló zacskó tökéletes megoldás értékes anyateje biztonságos tárolására!

A szilikon tejtároló zacskók fantasztikus környezetbarát alternatívát jelentenek az eldobható műanyag tejtároló zacskókkal szemben. Élelmiszer-minőségű szilikonból készülnek, és újra és újra felhasználhatók, csökkentve az egyszer használatos műanyagok környezetünkre gyakorolt hatását. A Haakaa szilikon tejtároló zacskók biztonságosan tárolhatók a hűtőben vagy a fagyasztóban, és fekve vagy állva is tárolhatók.

Amikor kipumpálta az anyatejet, öntse a zacskóba, és nyomja meg erősen a lezáró dugót. Miután felhasználta a tárolt tejet, tegye a zacskót meleg vízbe, hogy felmelegítse a tejet és előkészítse fogyasztásra. A dugó szilikon hordozópánttal van ellátva, így a folyékony arany biztonságosan szállítható!

 • Anyatej szivattyúzása állandó vákuum segítségével!
 • Alkalmas különböző mellméretekhez.
 • Csendes, kábelek és elemek nélkül.
 • Könnyen használható és tisztítható.
 • A vákuumos alap megakadályozza a véletlen kiömlést.
 • Élelmiszeripari minőségű szilikonból készült.
 • BPA, PVC és ftalátmentes.
  1. Sterilizálja a mellszívót 2-3 percig tartó vízben való forralással.

  2. Helyezze a szívó szélét a mellbimbóra – ügyeljen arra, hogy a mellbimbó kényelmesen középen legyen a szívó nyakában.

  3. Indítsa el a szívást – előfordulhat, hogy néhányszor módosítani kell a pumpa helyzetét. Ha a szívó kényelmesen elhelyezkedett, kezdje el a szivattyúzást a szívó aljának összenyomásával, és kezdje el a szivattyúzást.

  4. Amikor a tej elkezd folyni, hagyja békén a szívót!

  5. Amikor a szívó megtelt, ürítse ki a tárolóedénybe, és állítsa fel újra.

  6. Ha a tejfolyás lelassul, vagy a kívánt mennyiséget szívta ki, egyszerűen szívja a mellszívó talpát egy sima felületre, amíg befejezi a szoptatást vagy a kötözést.

  Tanács: Serkentse a tejpumpálást a mellre helyezett meleg borogatással és gyengéd masszírozással. Miközben a baba táplálkozik, csatlakoztassa a Haakaa szivattyút a másik mellhez, hogy felfogja az értékes tejet, amely egyébként elveszne a mellpárnában.

  A még nagyobb vákuum létrehozásához hajtsa hátra a mellszívó szélét, hogy a mellszívó nyakát kinyissa. Nyissa ki a mellbimbó feletti nyílást, és a szokásos módon nyomja össze a szivattyút, hogy vákuumot hozzon létre. Miután a perem rögzült, helyezze vissza a pumpát az eredeti helyzetébe..

Minden használat után tisztítsa meg a mellszívót. Nagyon ajánljuk a Haakaa termékek tisztítását és sterilizálását bármilyen gőzsterilizáló rendszerrel vagy 2-3 percig vízben forralva. Ne használjon fehérítőt vagy sterilizáló tablettát a termék tisztításához. Ne használjon UV-sterilizálót e termékek tisztításához, mivel ez befolyásolhatja a termék élettartamát.

Rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát. Ha a termék sérülés jeleit mutatja, cserélje ki. Ne tárolja éles tárgyak közelében. A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon. A kemény tisztítószerek megkarcolhatják a felületet. A tisztítószerrel való érintkezés a szilikon felhősödését okozhatja. Ez a termék nem játék. Ne használja ezt a terméket a rendeltetésszerű használaton kívül másra. Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt. Felnőtt felügyelete mellett kell használni.

Megjegyzés: Mindig kövesse az egészségügyi szervezetek irányelveit és ajánlásait az anyatej biztonságos pumpálására és tárolására vonatkozóan.