SZETT – 1. GENERÁCIÓS SZILIKON MELLSZÍVÓ VIRÁGOS DUGÓVAL 100 ML – FEHÉR

A Haakaa 1. Generációs mellszívó egy egyrészes mellszívó, amely 100%-ban kiváló minőségű szilikonból készült. Könnyű, környezetbarát és hatékony anyatejpumpálást biztosít! Itt elfelejtheti a nagy, hangos és bonyolult automata szívókat, amelyek ráadásul drágák, és minden egyes alkalommal, amikor az automata szívót használja, több részre kell szétszedni és alaposan megtisztítani. A Haakaa szilikon mellszívó megváltoztatja az életét! A mellszívó mérete tökéletesen elfér bármelyik táskában vagy pelenkázótáskában, és használat közben nem igényel sok plusz munkát.

A Haakaa mellszívó tökéletes hosszú utakra, repülőgépre, autóutakra, családi piknikre vagy bárhová, ahol diszkréten, csendesen és gyorsan szeretne pumpálni. Csak csatlakoztassa a mellére, és hagyja, hogy a szívó elvégezze Ön helyett a munkát, vákuum segítségével pumpálja a tejet. 100%-ban környezetbarát és biztonságos a mama és a baba számára.

 • Az anyatej szivattyúzása állandó vákuum segítségével!
 • Alkalmas különböző mellméretekhez.
 • Csendes, kábelek és elemek nélkül.
 • Könnyen használható és tisztítható.
 • Élelmiszer-minőségű szilikonból készült.
 • BPA, PVC és ftalátmentes.
 1. Sterilizálja a mellszívót 2-3 percig tartó vízben való forralással.

 2. Helyezze a pumpa szélét a mellbimbóra – ügyeljen arra, hogy a mellbimbó kényelmesen középen legyen a pumpa nyakában.

 3. Indítsa el a szívást – előfordulhat, hogy néhányszor módosítani kell a szívó helyzetét. Ha a szívó kényelmesen elhelyezkedett, kezdje el a szivattyúzást a szívó aljának összenyomásával, és kezdje el a szivattyúzást.

 4. Amikor a tej elkezd folyni, hagyja békén a szívót!

 5. Amikor a szívó megtelt, ürítse ki a tárolóedénybe, és állítsa fel újra.

Tanács: Serkentse a tejpumpálást a mellre helyezett meleg borogatással és gyengéd masszírozással. Miközben a baba táplálkozik, csatlakoztassa a Haakaa szivattyút a másik mellhez, hogy felfogja az értékes tejet, amely egyébként elveszne a mellpárnában..

A még nagyobb vákuum létrehozásához hajtsa hátra a mellszívó szélét, hogy a mellszívó nyakát kinyissa. Nyissa ki a mellbimbó feletti nyílást, és a szokásos módon nyomja össze a szivattyút, hogy vákuumot hozzon létre. Miután a perem rögzült, helyezze vissza a pumpát az eredeti helyzetébe.

Minden használat után tisztítsa meg a mellszívót. Nagyon ajánljuk a Haakaa termékek tisztítását és sterilizálását bármilyen gőzsterilizáló rendszerrel vagy 2-3 percig vízben forralva. Ne használjon fehérítőt vagy sterilizáló tablettát a termék tisztításához. Ne használjon UV-sterilizálót e termékek tisztításához, mivel ez befolyásolhatja a termék élettartamát.

Figyelmeztetés:

Rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát. Ha a termék sérülés jeleit mutatja, cserélje ki. Ne tárolja éles tárgyak közelében. A termék tisztításához csak puha sörtéjű kefét vagy puha szivacsot használjon. A kemény tisztítószerek megkarcolhatják a felületet. A tisztítószerrel való érintkezés a szilikon felhősödését okozhatja. Ez a termék nem játék. Ne használja ezt a terméket a rendeltetésszerű használaton kívül másra. Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, és kerülje a közvetlen napfényt. Felnőtt felügyelete mellett kell használni..

Megjegyzés: Mindig kövesse az egészségügyi szervezetek irányelveit és ajánlásait az anyatej biztonságos pumpálására és tárolására vonatkozóan..